Čestitamo, pridružili ste nam se!

Vaša je registracija sada uspješna!

 

Zajedno ćemo započeti s besplatnim masterclassom u terminu koji ste odabrali. Poveznica (link) za vaš Masterclass pristiže vam e-mailom.
Besplatni materijali dostupni su samo na određeno vrijeme!
Sve informacije potrebne za uživanje u ovom divnom masterclassu dobit ćete putem e-maila.

ZNATE LI VEĆ NAŠE KANALE DRUŠTVENIH MEDIJA?​

Pridružite nam se odmah kako biste stupili u kontakt s istomišljenicima i bili uvijek u tijeku.
Telegram
Youtube
Instagram

Često postavljana pitanja

Kada i gdje se događa masterclass s Michaelom Beckwithom?

Masterclass s Michaelom Beckwithom odvija se u terminu koji odaberete i to od 25.02. do 20.03.2022. online, u vašem domu ili gdje god se nalazite. Nastavno na prijavu, e-mailom ćete primiti sve potrebne informacije kako pristupiti masterclassu.

Masterclass je preko vašem webinar linka dostupan u hrvatskoj sinkronizaciji, a kasnije poslati ćemo vam i snimku gdje imate opciju originala s hrvatskim titlovima.

Koliko dugo mogu gledati masterclass?

Masterclass možete gledati u odabranom terminu, a ako ga slučajno propustite, prijavite se ponovo i odaberite novi termin.

Je li besplatni masterclass zaista potpuno besplatan?

Da, gledanje besplatnih videozapisa koje primate putem emaila ne košta ništa.

Jesu li svi videozapisi na hrvatskom?

Masterclass je preko vašem webinar linka dostupan u hrvatskoj sinkronizaciji, a kasnije poslati ćemo vam i snimku gdje imate opciju originala s hrvatskim titlovima, tako da možete odabrati koji želite.

Kako mogu podijeliti ovo iskustvo sa svojim prijateljima?

Jednostavno možete prijateljima i obitelji poslati vezu do videozapisa koji su vam se svidjeli ili do stranice za prijavu. Čim se prijave, i oni mogu gledati te videozapise.

Ako se želite besplatno pridružiti našoj zajednici, pogledajte tipke društvenih mreža na dnu ove stranice ili gornji segment.

Imam sjajan doseg (newsletter, račun na društvenim mrežama, časopis, portal, itd.) I mogu zamisliti da profesionalno promoviram ovaj događaj. Kako mogu doprinijeti?

Imamo pridruženi Affiliate program u kojem se možete prijaviti kao affiliate partner i tako dobiti proviziju za svaku kupnju ovog tečaja. Ovdje ćete pronaći sve potrebne informacije: Postanite naš partner!